werken en projecten van aannemers- en bouwbedrijf W. Nijhuis

Bedrijf

Bedrijfspanden / utiliteitsbouw

Bedrijfspanden zijn er in vele soorten: kantoorpanden, magazijnen, winkelpanden, horeca, scholen, etc. Wat ze gemeen hebben zijn andere eisen die worden gesteld aan de bouw in inrichting. Brandveiligheid, vluchtwegen, ARBO-regels en airco zijn enkele punten waarop de utiliteitsbouw afwijkt. Bouwbedrijf W. Nijhuis heeft ervaring met de (ver)bouw van bedrijfspanden en kent de voorschriften. Ook onderhoud is niets nieuws: jaarlijks onderhoudt Bouwbedrijf W. Nijhuis bijvoorbeeld een groot aantal schoolgebouwen in de Achterhoek.

Alle zorgen uit handen

Bouwbedrijf W. Nijhuis kan een all in concept leveren, waarbij het hele project kant en klaar wordt opgeleverd. Het project wordt opgeleverd inclusief werk van de loodgieter, gas, water, licht etc. Tot de levering en montage van het sanitair en de tegels toe. Op deze manier heeft u er geen omkijken meer naar. U kunt er echter ook voor kiezen juist zoveel mogelijk zelf te regelen. Een van eigenaren is vrijwel dagelijks op bouwplaats te vinden, zodat snel zaken kunnen worden afgestemd.

Neem contact op met Bouwbedrijf W. Nijhuis

Verbouw en renovatie van boerderijen, monumenten, woonhuizen en bedrijfspanden in de Achterhoek en Twente: Berkelland (Borculo, Eibergen, Neede en Ruurlo), Enschede, Doetinchem, Hengelo, Lochem en Zutphen.