werken en projecten van aannemers- en bouwbedrijf W. Nijhuis

Nieuw-/verbouw

Nieuwbouw van woning, bedrijfspand, schuur of stal

Op het gebied van nieuwbouw is Bouwbedrijf W. Nijhuis een bekende naam. Bij woningbouwprojecten staat regelmatig W. Nijhuis als aannemer vermeld. Ook in de bouw en inrichting van kantoorpanden is bouwbedrijf W. Nijhuis een bekende. Hetzelfde geldt in de agrarische wereld: het verbouwen van loopstallen en varkensschuren is bekend terrein. Bij ieder project staat persoonlijk contact voorop. Tijdens een persoonlijke afspraak komen uw wensen uitgebreid aan bod: de gewenste tijdsplanning, gebruikte materialen, afwerking, kosten, etc. Na dit gesprek ontvangt u een gedetailleerde offerte.

Verbouw van woning, boerderij, schuur, stal of bedrijfspand

Verbouw is de hoofdactiviteit van bouwbedrijf W. Nijhuis. W. Nijhuis heeft als aannemer vele verbouwingen gedaan in woonhuizen en garages, inclusief het zetten van aanbouwen, serres en dakkapellen. Een tweede, meer unieke activiteit van Bouwbedrijf W. Nijhuis is het verbouwen van boerderijen, schuren, stallen en bedrijfspanden. Dit is vakkundig werk waarbij andere materialen worden gebruikt en andere eisen worden gesteld aan veiligheid, isolatie, rendement en milieueisen. Neem bijvoorbeeld luchtwassers bij varkensstallen. Ook is de uitstraling en constructie van het kantoor, bedrijfsgebouw, schuur of stal een belangrijk aandachtspunt. En natuurlijk is bouwbedrijf W. Nijhuis snel: elke dat uw woning, boerderij, schuur, stal of bedrijfspand eerder klaar is, betekent minder kosten en extra winst.

Persoonlijk, snel en vakkundig: alles zoals u het wilt

Bouwbedrijf W. Nijhuis kan een all in concept leveren, waarbij het hele project kant en klaar wordt opgeleverd. Het project wordt opgeleverd inclusief werk van de loodgieter, gas, water, licht etc. Tot de levering en montage van het sanitair en de tegels toe. Op deze manier heeft u er geen omkijken meer naar.  U kunt er echter ook voor kiezen juist zoveel mogelijk zelf te regelen. Een van eigenaren is vrijwel dagelijks op bouwplaats te vinden, zodat snel zaken kunnen worden afgestemd.

Neem contact op met Bouwbedrijf W. Nijhuis

Verbouw en renovatie van boerderijen, monumenten, woonhuizen en bedrijfspanden, schuren en stallen in de Achterhoek en Twente: Berkelland (Borculo, Eibergen, Neede en Ruurlo), Enschede, Doetinchem, Hengelo, Lochem en Zutphen.