werken en projecten van aannemers- en bouwbedrijf W. Nijhuis

Vakwerk

Kleinschalig, betrokken en persoonlijk

Welkom bij Bouwbedrijf W. Nijhuis. Zowel voor nieuwbouw als verbouw het juiste adres. Bouwbedrijf W. Nijhuis is gevestigd in Borculo en heeft er bewust voor gekozen een kleine aannemer te blijven. Klanten worden persoonlijk benaderd en de eigenaren zijn zelf actief betrokken bij elk bouwproject. Waar is de aannemer nog zelf op bouwplaats aanwezig? Of bezoekt de eigenaar zelf zijn klanten?

Degelijk werk, gemaakt door ervaren vakmensen

“Vakwerk, dat is waar W. Nijhuis voor staat! Goed degelijk werk, gemaakt door vakmensen. Bouwbedrijf W. Nijhuis werkt daarom alleen met ervaren mensen, aangevuld met met een aantal bedrijven die garant staan voor jarenlange ervaring en kwaliteit. Diezelfde ervaring maakt het mogelijk zeer uiteenlopende projecten te doen: woonhuizen, boerderijen, bedrijfspanden, renovatie, etc. Bijna alles is al wel eens gedaan. Dat kan ook, met meer dan 30 jaar ervaring in huis!

Certificaten en diploma’s

Neem contact op met Bouwbedrijf W. Nijhuis | Bekijk referenties van 100% tevreden klanten >>

Bouwbedrijf W. Nijhuis voor uw boerderij, monument, woonhuis of bedrijfspand in de gemeente Berkelland (Borculo, Eibergen, Ruurlo, Neede), Lochem (incl. Laren en Gorssel) en omliggende gebieden in de Achterhoek en Twente.