werken en projecten van aannemers- en bouwbedrijf W. Nijhuis

Ambachtelijk / met de hand

Ambachtelijk vakwerk met de hand

Elk gebouw is anders. Vooral bij oudere gebouwen (zoals boerderijen en monumenten) komt het vaak voor dat deuren en ramen met standaardmaten niet passen. Of misschien wilt u geen standaard deur, venster of trap. Om deze reden maakt bouwbedrijf W. Nijhuis handmatig deuren, ramen, vensters en trappen op ieder gewenst formaat. Het hout / de materialen komen van een aantal vaste leveranciers die een constante kwaliteit en een stipte levering van materialen garanderen.

Register Kennis&Kunde Monumentenwacht

Bouwbedrijf W. Nijhuis is opgenomen in het register Kennis&Kunde van Monumentenwacht Gelderland. Diverse inspecties hebben uitgewezen dat ons werk voldoet aan alle kwaliteitseisen. We zijn dan ook trots op deze vermelding.

Garantie en uitgebreid advies

Alle materialen zijn voorzien van fabrieksgarantie, fabricagefouten worden kosteloos herstelt. Bouwbedrijf W. Nijhuis beschikt over de specifieke kennis over elk van de houtsoorten / materialen die worden gebruikt. Een uitgebreid advies over de voor- en nadelen van elk materiaal is mogelijk. Bouwbedrijf W. Nijhuis kan alle materialen direct bestellen, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Wilt u zelf de materialen inkopen? Bouwbedrijf W. Nijhuis adviseert graag.

Neem contact op met Bouwbedrijf W. Nijhuis