werken en projecten van aannemers- en bouwbedrijf W. Nijhuis

Woning

(Ver)bouw van woningen, woonhuizen, garages en carports

Verbouwen of nieuw bouwen is een ingrijpende beslissing. Of het nu om een serre, een nieuwe badkamer, een aanbouw, een garage of een compleet nieuwe woning gaat. Er gebeurt ineens van alles, en u wilt graag precies weten wat er wordt gedaan en waarom. Dat vereist een goede planning, die gezamenlijk wordt opgesteld. U krijgt advies over verschillende materialen en mogelijkheden, die allemaal zo hun voor- en nadelen hebben. Bouwbedrijf W. Nijhuis heeft dit proces vele keren meegemaakt, en begeleidt u deskundig bij het maken van keuzes. Ook informeren wij u tijdens de bouw over alle ontwikkelingen. Uiteraard kunt u ook altijd terecht met vragen. U krijgt het rechtstreekse nummer van een  van de eigenaren, zodat u altijd direct uw vraag kunt stellen aan iemand de verstand van zaken heeft.

Uitgebreid advies en duidelijke afspraken

Bouwbedrijf W. Nijhuis inventariseert graag met u alle mogelijkheden en helpt bij het kiezen van de optie die het best past bij uw wensen. De voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden komen aan bod, op basis waarvan een concreet plan wordt opgesteld. Uiteraard met een eerste schatting van de kosten en uiteindelijk een gedetailleerde offerte. Uiteraard verplicht dit alles tot niets.

Neem contact op met Bouwbedrijf W. Nijhuis

Verbouw en renovatie van boerderijen, monumenten, woonhuizen en bedrijfspanden in de Achterhoek en Twente: Berkelland (Borculo, Eibergen, Neede en Ruurlo), Enschede, Doetinchem, Hengelo, Lochem en Zutphen.